Vind de vakman die bij je project past (en omgekeerd)

Je bent op zoek naar een vakman waarop je kan rekenen om je (ver)bouwing in goede banen te leiden? Zoek niet langer, want het online platform Build Your Home verzamelt alle vakmannen mét kwaliteitslabels.

Zelfs ervaren bouwers en verbouwers weten dat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste vakman / vakvrouw te vinden voor hun project. Om de zoektocht naar de geschikte mensen te vergemakkelijken, biedt Confederatie Bouw een gratis online tool aan: Build Your Home.


Hoe werkt Build Your Home?

Het online platform bevat tips en informatie om te (ver)bouwen, opgedeeld in interessante categorieën:

  • Bouwen van A tot Z
  • Financiële tegemoetkomingen
  • FAQ


Zoek een vakman in je buurt

Verder heeft het online platform een zoekfunctie die particulieren en professionals verbindt. Met een database van meer dan 15.400 aannemers helpt Build Your Home bij de zoektocht naar de juiste aannemer in je buurt. Je kan zoeken op specialisatie en locatie. Goed om te weten: alle vakmannen die je via de website kan vinden zijn lid van Confederatie Bouw en hebben geen sociale noch fiscale schulden.


Ze dragen ook een kwaliteitslabel dat verschilt van vakman tot vakman: Construction Quality (CQ), Charter der Woningbouwers, Rescert, enzovoort. Op de website staat alvast een overzicht van alle kwaliteitslabels.

Plaats een opdracht

Naast vakmannen zoeken kan je ook opdrachten plaatsen op het platform. Heb je een concrete opdracht? Dan kan je eenvoudig een offerte opvragen bij één van de betrouwbare vakmannen van Build Your Home. Tip: wees zo volledig mogelijk in de beschrijving van je project, zodat je snel de juiste reacties krijgt. Je kan onder meer de datum van uitvoering, de deadline en afbeeldingen delen via het online formulier.


Aan de slag !
Zoek een vakman in je buurt