5 trends die niet in je badkamer mogen ontbreken

X²O heeft de grootste stand op BATIBOUW. En dat is geen toeval, want de voordeligste badkamerspecialist zet dit jaar volop in op trends én verfijning en komt met een zeer grote uitbreiding van het assortiment. We zetten alvast de vijf meest opvallende trends op een rij. Welke trend duikt binnenkort op in jouw badkamer?

Trend 1: Slimme spiegelsSpiegeltje, spiegeltje aan de badkamerwand: wat is de mooiste spiegel van ‘t land? Wel, in 2019 hoeft een spiegel niet alleen mooi te zijn maar ook slim. Een spiegel met anti-dampfunctie en / of ingebouwde ledverlichting? Het kan allemaal!

Trend 2: Om in te kaderenEen foto inkaderen? Check! Een douche inkaderen? Eh, … doen! Het is de trend in 2019 en daarenboven ongelooflijk tijdloos en stoer. Zeker als je kiest voor een ‘framed douche’ die glas en mat zwart aluminium combineert.  

Trend 3: Bye bye wit ...Ga voor zwart in je badkamer en toilet. Je kan voor een subtiele of een opvallende zwarte touch gaan. Van een zwart badkameraccessoire (bv. handdoekjes, handvatten, kraanwerk, enzovoort) tot een zwart badmeubel uit kunststof, staal of hout. Sober én stijlvol.  

Trend 4: Bye bye glans ...


Hallo mat! Matte materialen mogen weer. Ze geven je badkamer een lichte,  luxueuze uitstraling. Zeker in combinatie met stoere materialen die van nature mat zijn, zoals beton.Trend 5: PersonaliserenToon me je badkamer en ik zeg je wie je bent … Mix & match badkamermeubels, totdat je een badkamer hebt die 100% jij is. Een strakke wastafel zonder wastafelkast? Twee rechthoekige spiegels in plaats van één vierkante? Het kan allemaal bij X²O!


Ontdek alle badkamertrends van X²O op BATIBOUW

… in paleis 7, stand 401 en stand 501. X²O organiseert er inspiratiewandelingen. Tijdens deze wandeling vertelt een X²O-expert je over de laatste trends én krijg je heel wat informatie over materialen en combinatiemogelijkheden.