Welke keuken past bij jouw lifestyle?

Iedere mens is anders, iedere keuken ook. Maar hoe vind je de keuken die bij jouw stijl past? Dankzij het individuele keukendesign van SieMatic kan je een keuken creëren volgens je persoonlijke smaak: puristisch, urban of klassiek. Ontdek alle stijlwerelden hieronder … en op BATIBOUW.

PURE: elegant & minimalistisch

Je bent op zoek naar een keuken waar de dagelijkse hectiek in een mum van tijd van je afglijdt? Kies dan voor een keuken met grootse vormen, uitgekiende kleuren en het afzien van te veel decoratie om een sfeer van weldaad en harmonie te scheppen. Geef genieten (weer) de gewenste ruimte met interieurconcepten waarin de functies van je keuken subtiel zijn geïntegreerd. Het elegante, minimalistische design van de PURE lifestyle onderstreept wat werkelijk van belang is: de blijvende waarde van exclusieve materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

Kenmerken van de collectie PURE?

  • Elegantie
  • Perfecte integratie
  • Exclusieve materialen

URBAN: veelzijdig & unie

Of het nu gaat om een loft met de ruwe charme van een voormalige fabriek, een voornaam oud herenhuis, een intiem rijhuis of een royaal penthouse: de stad is een ruimte vol mogelijkheden waarin iedereen zijn plek vindt. Wat maakt de URBAN lifestyle zo veelzijdig en uniek? Het is de onconventionele tegenstelling tussen met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker. Het is de individuele esthetiek die getuigt van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid. Het is de 'solitaire’ inrichting die maakt dat elk object een relatie aangaat met de dingen om hem heen.

Kenmerken van de collectie URBAN?

  • Thematische contrasten
  • Individuele esthetiek
  • Solitaire inrichting

CLASSIC: oude & nieuwe waarden

Klassiek is individueler dan ooit tevoren en beleeft daardoor een indrukwekkende renaissance. Componeren is een kunst, ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelde SieMatic ruimtelijke concepten met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp. Ze laten je spelen met stijlen en componeren schijnbaar tegenstrijdige elementen tot een harmonieus geheel. Zo verbind je oude en nieuwe waarden op elegante wijze tot je persoonlijke klassieke interieurdesign. Fantastisch, toch?

Kenmerken van de collectie CLASSIC?

  • Combinatie van traditionele en moderne vormen
  • Mengen van koude (marmer) en warme elementen (hout)
  • Individuele, moderne composities

Alleen voor jou:


Ontdek de stijlwerelden van Siematic op BATIBOUW in paleis 11, stand 311. Wist je dat SieMatic dit jaar haar 90ste verjaardag viert? Ontdek de tijdloze geschiedenis van dit sterke keukenmerk tijdens de beurs.