Deze keukenkraan kan écht alles!Een kraan die voor koud en warm water zorgt evenals kokend water (100 °C), koel bruisend water én gefilterd water? Het kan als je een Quooker in huis haalt.

Een Quooker bestaat uit twee delen: een kokendwaterkraan op je aanrecht en een reservoir onder je aanrecht, waarin het water op 110°C wordt bewaard. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles. De warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op je waterleiding. Als je kokend water uit je kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water in je reservoir. Handig, hé?

Dag keukenboiler!

Je kan kiezen uit een reservoir voor 3 liter (PRO3) of een reservoir voor 7 liter (COMBI en COMBI+) kokend water. De COMBI-reservoirs leveren niet alleen kokend water, maar ook warm water (40-65°C). Dankzij deze reservoirs van Quooker heb je geen keukenboiler meer nodig.

Alles uit één kraan


Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij wil. Daarbij heeft de Flex een buigzame uittrekslang, waarmee je bijvoorbeeld heel handig je spoelbak kunt schoonspoelen. Je kan beide kranen gewoon in de uitsparing van je huidige kraan plaatsen. De Fusion is ook verkrijgbaar in een zwarte en gouden finish.

Tip van onze BatiExpert:

“Gebruik het reservoir van de Quooker als keukenboiler en

je hoeft nooit meer te wachten op warm water. Door de goede isolatie zijn de reservoirs bovendien extreem zuinig.”

Nieuw: koel bruisend en gefilterd water

Met de nieuwe CUBE haal je naast koud, warm en kokend water nu ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker-kraan. De CUBE past perfect in je keukenkast naast je Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die je kraanwater zuivert en filtert, waardoor de smaak en geur van je kraanwater verbetert. Aan de CUBE zit ook een CO2-cilinder (= een koolzuurfles), waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.