Must have : Aluminium ramen en deuren in originele kleuren

Stel je voor: je bent op zoek naar ramen en deuren voor je nieuwbouwwoning of renovatieproject. Je hebt over alles nagedacht: de stijl, de duurzaamheid, de isolatiegraad en veiligheid, …  Ook over de kleur, maar wat je ook doet nergens vind je de kleur die je in gedachte had.

Je woondroom spat uiteen voor je ogen. Nergens vind je waar je naar op zoek bent.

Heb je al eens gekeken naar Iconica, de nieuwe collectie kleuren van Reynaers Aluminium?

Met deze volledig nieuwe kleurencombinaties, gebaseerd op internationaal trendonderzoek krijg jij als stijlbewuste consument de keuze uit 4 thema’s: Eden Garden, Energy Manifesto, Arty Fusion en Techno Precious.


Het kleurenpallet gaat van natuurlijke eenvoud naar energie tinten en van kunstzinnige texturen tot magische gouden en zilveren schakeringen. Helemaal in jouw smaak en stijl van jouw woning.


Til je woonruimte naar een hoger niveau

Met de Iconica collectie toont Reynaers Aluminium dat zijn passie voor architecturaal design niet beperkt is tot de innovatieve raam- en deursystemen. De collectie tilt de beleving van jouw woonruimte meteen naar een hoger niveau. Naast het klassieke aanbod aan kleuren kan je nu kiezen uit 40 dynamische poederlakken. De garantie voor een sierlijke uitstraling van je woonproject.

Voor ieder wat wils

Voor het Eden Garden thema werd er geput uit zachte witte, subtiele bronzen tinten en aardetinten opgelicht door frisse groene toetsen. Binnen Energy Manifesto vind je energieke rood-, blauw- en oranjetinten terug. Arty Fusion maakt dan weer de connectie tussen vroeger en nu met warme roestige groentinten. Of misschien vind jij wel meer je gading in het Techno Precious thema met zijn betoverende zwart-, zilver- en goudtinten.

Kortom, de Iconica collectie oogt expressief en is uitgesproken elegant, en moet daarbij niet inboeten aan ecologische duurzaamheid. Bovendien is ze bestand tegen alle weersomstandigheden en intense uv-straling. Deze trendsettende kleurencollectie geeft je oneindig veel mogelijkheden. Je woonproject krijgt daardoor de panache dat het verdient!

Meer weten