Natuursteen … of keramische steen op je terras?

Wat als … je niet hoeft te kiezen tussen beide? Meer nog: je terras of tuinpad zag er nog nooit zo goed uit met natuursteenimitatie. Deze steen heeft de looks van natuursteen en de voordelen van keramische steen.

Of je nu gaat voor ultramodern of landelijk modern: Tilestone Blue Stone Light past perfect in je tuin. De terrastegel is niet alleen vorst- en vlekbestendig, maar ook uitermate bestand tegen krassen. Bovendien kan je hem, zoals elke keramische terrastegel van minimum 2 cm dikte, ook op tegeldragers plaatsen.

Keuze te over

Keramische tegels bestaan in ontzettend veel maten en kleuren. Het uitzicht van natuursteen- of betonstructuur? Het kan allemaal! Ook erg trendy, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is keramisch parket op je terras. Controleer wel steeds dat je een tegel van minstens 2 cm dikte kiest voor buiten.

Superveilig

De keramische tegel van 2 cm dik is immers speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Deze tegels zijn vorstvrij en het oppervlak wordt behandeld met een antisliplaag, zodat de terrastegel altijd goed beloopbaar is. Hierdoor kan je deze tegel ook in de buurt van een zwembad of jacuzzi plaatsen.

Plaatsingsgemak

Keramische tegels zijn ideaal voor droge plaatsing op gras, kiezel of tegeldragers evenals voor verlijming. Wil je zelf aan de slag? Laat je begeleiden door de technisch expert van Impermo die je tijdens een gratis workshop op weg helpt naar je droomterras.

FAQ: “Hoe onderhoud ik mijn terrastegels?”


Als je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk terras, kan je met keramische tegels niet fout gaan. Deze tegels zijn vrijwel niet poreus, waardoor vlekken niet in de tegels doordringen en je ze makkelijk kan wegpoetsen. Ook de winter zal hierdoor weinig vat hebben op je terras. Heb je toch groenaanslag ontdekt op je vloer? Met een kleine lenteschoonmaak is dit zo verdwenen!

Alleen voor jou : 10% extra korting!


Bestel meteen op de Impermo-stand van BATIBOUW (stand 06206, paleis 6) en ontvang 10% extra korting op de baanbrekende BATIBOUW-prijzen. Vraag naar de voorwaarden op de stand.