DIY: Betaalbare maatkasten? Het kan!

Betaalbaar en maatwerk gaat niet vaak hand in hand. Gelukkig heeft Almaco daar iets op gevonden. Zij maken je kasten en jij installeert ze … Met hun hulp! Handig, toch?

Joris Cornelis, zaakvoerder, hedendaags meubelmaker:


“Wij merken dat steeds meer jonge mensen geïnteresseerd zijn in maatwerk, maar dat de prijs hen afschrikt. Daarom hebben we besloten om vanaf 2019 ook maatwerk in de vorm van zelfbouwpakketten aan te bieden. Op die manier betaal je enkel het maatwerk en niet de montage, noch de plaatsing. Bij de pakketten hoort een duidelijke handleiding en in uiterste nood komen we een dagje meehelpen om je op weg te zetten.”

Maatwerk op maat van je budget?

Joris Cornelis: “Daarnaast kan de klant kiezen uit een hele rits materialen, die de uiteindelijke prijs bepalen. We werken niet alleen met hout, maar ook met laminaat: een kwalitatief materiaal met een luxueuze uitstraling. Bovendien kan je laminaat in heel veel afwerkingen en kleuren kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kleurrijke kast voor je slaapkamer, speelkamer, bureau of gang? Van een blikvanger gesproken, hé?! (lacht)”

Maatwerk op maat van je (t)huis

Joris Cornelis: “Je kan zelfs voor kasten op maat kiezen in ruimtes die het ‘zwaar’ te verduren krijgen, zoals je badkamer en je keuken. Onze materialen kunnen tegen een stootje! Zeker als ze perfect in je favoriete kamer passen, omdat slijtage zo tot een minimum wordt beperkt. We hebben klanten die al meer dan 15 jaar van hun maatwerk genieten … en daar zijn we erg trots op!”

Meer weten over betaalbare maatkasten?


Bezoek Almaco op BATIBOUW, stand 522, paleis 3.